Breaking News
Home >> Op merk >> Pentair Zwembadpomp Whisperflo WFL-301 Review
Pentair Zwembadpomp Whisperflo WFL-301 EAN 8717605034294

Pentair Zwembadpomp Whisperflo WFL-301 Review

Wanneer je een zwembad of een spa hebt, moet je die natuurlijk wel in de beste conditie houden. De Pentair Zwembadpomp Whisperflo WFL-301 is het nieuwste snufje op het gebied van spa en zwembad technologie. Hij is voorzien van een state-of-the-art motor die ontwikkeld is om meer water te laten circuleren in minder tijd. Daarnaast gebruikt hij ook nog eens minder energie en maakt hij veel minder geluid dan je van een zwembadpomp gewend bent. Dit type wordt met minder dan 70dB geluid dan ook nogal eens aangeduid als de fluisterstille zwembadpomp. Het stevige pomphuis bestaat uit 1 deel en het voorfilter is voorzien van een extra grote filtermand.

Hij is voorzien van de standaard vierkant flens motoren die bijzonder laag in energieverbruik zijn. Ondanks zijn lager aantal PK’s geeft hij betere prestaties dan standaard zijn voor dit type zwempomp binnen de industrie. Alles is bij deze pomp dus ontwikkeld om zo efficiënt mogelijk de hoogste prestaties te leveren. (bekijk laagste prijs)

De pomp is compatibel met elk reinigingssysteem en andere filters wat het een uitstekend werkpaard maakt in kuuroorden en spa’s. Verder is het een buitengewoon robuuste pomp die hoge capaciteit kan leveren waar nodig.

Ook bij het materiaalgebruik is er niet bezuinigd zodat hij volstaat voor een zeer lange levensduur. De pomp heeft een verzendgewicht van 24,1 kilogram.

Functies van de Pentair Zwembadpomp Whisperflo WFL-301

  • het voorfilter heeft een extra grote filtermand – deze pomp is de standaard voor zwembadpompen
  • voorzien van energiezuinige flens motoren
  • laag aantal PK dat door efficiëncy hogere prestaties levert dan de industrie standaard
  • compatibel met alle soorten filtersystemen en (massage)jets
  • robuust en duurzaam materiaal voor een lange levensduur
  • levert een pomp capaciteit van 35.000 l/u bij 2 meter
  • levert een pomp capaciteit van 33.000 l/u bij 5 meter

Andere Reviews over de Pentair Zwembadpomp Whisperflo WFL-301

Klanten die deze pomp in gebruik hebben genomen zijn zeer tevreden over de prestaties van de Pentair Zwembadpomp Whisperflo WFL-301. Een aantal van hen noemt de pomp een grote verbetering ten opzichte van hun eerdere pomp en verwachten daarbij ook zeker een aanzienlijk verschil in de energiekosten. Daarnaast zijn klanten ook erg tevreden dat het een bijna stille pomp is, waardoor de pomp kan draaien zonder dat bezoekers hinder ondervinden van het geluid. Tot slot zijn klanten vaak enthousiast over het gemak waarmee deze pomp te installeren is.

Er lijken dan ook geen negatieve reviews of punten over deze pomp te vinden.

Klik op onderstaande button voor meer informatie over deze pomp of bekijk hier de laagste prijs.

Klik Hier Voor Meer Info!

 

Wanneer je een zwembad of een spa hebt, moet je die natuurlijk wel in de beste conditie houden. De Pentair Zwembadpomp Whisperflo WFL-301 is het nieuwste snufje op het gebied van spa en zwembad technologie. Hij is voorzien van een state-of-the-art motor die ontwikkeld is om meer water te laten circuleren in minder tijd. Daarnaast gebruikt hij ook nog eens minder energie en maakt hij veel minder geluid dan je van een zwembadpomp gewend bent. Dit type wordt met minder dan 70dB geluid dan ook nogal eens aangeduid als de fluisterstille zwembadpomp. Het stevige pomphuis bestaat uit 1 deel en het…

Review overzicht

5 van 5 sterren

User Rating: 3.15 ( 4 votes)

Check Also

Pentair Freeflo FF L-051 EAN-8717605088143

Pentair Freeflo FF L-051 Bovengrondse Zwembadpomp Review

Het vinden van een goede fluisterstille zelfaanzuigende zwembadpomp kan een behoorlijke opgave zijn wannneer je …