Breaking News
Home >> Op merk >> Pentair Zwembadpomp Whisperflo WFL-201 Review
Pentair Zwembadpomp Whisperflo WFL-201 EAN 8717605034270

Pentair Zwembadpomp Whisperflo WFL-201 Review

De Pentair Zwembadpomp Whisperflo WFL-201 230 Volt 9,0 ampere pomp is op zwembad gebied een revolutionaire doorbraak. Deze pomp is super efficient en bijzonder gemakkelijk in de bediening. De Pentair Zwembadpomp Whisperflo WFL-201 heeft een zuig- en persaansluiting en kan zowel worden gebruikt voor zwembaden als spa’s. Deze pomp maakt gebruik van een bayonetsysteem waarmee je het voorfilter snel en makkelijk kan openen. Door dit unieke systeem met de voorfilter kan de pomp nog meer vuil tegenhouden dan normale pompen in zijn prijsklasse. Deze revolutionaire pomp is online verkrijgbaar tussen de 1.100 en 1.300 euro.

Klik Hier Voor Meer Info!

Verder heeft de Pentair Zwembadpomp Whisperflo WFL-201 een fluisterstille zelfaanzuigende pomp. Voor het maken van het pomphuis is gebruik gemaakt van extreem sterk glasvezel dat verder versterkt is met kunststof. Door een verhoogde efficiency is niet alleen de levensduur van de motor verlengd, maar wordt hij nu ook nog beter gekoeld dan het voorgaande type. Heb je een zwembad dat gebruik maakt van zoutelektrolyse, dan is dit dé pomp die je nodig hebt. De pomp is zo ontwikkeld dat hij eenvoudig gebruikt kan worden in combinatie met zandfilters van diverse merken. Voor het aansluiten van een zandfilter maakt u gebruik van de 2″ (inch) openingen.

Bekijk Laagste Prijs

Eigenschappen van de Pentair Zwembadpomp Whisperflo WFL-201

 • fluisterstille zwembadpomp van minder dan 70dB
 • te gebruiken voor zwembad en spa
 • “Cam en Ramp” deksel zorgt voor gelijkmatige druk zodat er geen lucht en water kan ontsnappen
 • extra robuust door ontwikkeling van speciaal ontworpen roestvrij thermoplastic
 • extra grote filtermand voor makkelijk onderhoud en minder schoonmaken
 • uniek gepatenteerd voorfilter systeem
 • verkrijgbaar als éénfase-model en drie-fase model
 • thermisch beveiliging op éénfasige modellen

Altijd in combinatie met motorbeveiligingsschakelaar gebruiken!

Meer technische eigenschappen van de Pentair Zwembadpomp Whisperflo WFL-201

 • Cap. bij 2 meter   30m³
 • Cap. bij 5 meter   27m³
 • Cap. bij 10 meter 24m³
 • KW P1  1,85
 • KW P2  1,50

Andere Reviews over de Pentair Zwembadpomp Whisperflo WFL-201

Volgens alle klantenbeoordelingen is deze pomp GEWELDIG! Van de 26 reviews zijn er 24 met 4 en 5 sterren beoordeeld (waarvan 22 zelfs met 5 sterren)! Laten we eens kijken naar een beoordeling die we van een blije klant ontvingen over deze pomp!

Deze pomp is duur, maar zijn geld dubbel en dwars waard. Het fluisterstille pompsysteem maakt écht het verschil, hij is echt veel stiller dan de vorige pomp die we hadden. Hij is supermakkelijk te bedienen en door het voorfilter hebben we ook bijna geen onderhoud meer aan het zwembad. Ik had alleen gewild dat ik afgelopen seizoen niet een Hayward zandfilter had gekocht, want nu moet ik een hogere doorstroming gebruiken dan wanneer ik een Pentair zandfilter had gekocht. De Pentair zandfilter kan namelijk ‘praten’ met de pomp zodat ie alleen aan gaat wanneer de zwembadpomp draait. Dan hoef je namelijk helemaal niet meer te gissen, maar weet je zeker dat je een hoop energiekosten met deze pomp bespaart.

Klik op onderstaande button en ga meteen naar de laagste prijs!

Klik Hier Voor Meer Info!

De Pentair Zwembadpomp Whisperflo WFL-201 230 Volt 9,0 ampere pomp is op zwembad gebied een revolutionaire doorbraak. Deze pomp is super efficient en bijzonder gemakkelijk in de bediening. De Pentair Zwembadpomp Whisperflo WFL-201 heeft een zuig- en persaansluiting en kan zowel worden gebruikt voor zwembaden als spa's. Deze pomp maakt gebruik van een bayonetsysteem waarmee je het voorfilter snel en makkelijk kan openen. Door dit unieke systeem met de voorfilter kan de pomp nog meer vuil tegenhouden dan normale pompen in zijn prijsklasse. Deze revolutionaire pomp is online verkrijgbaar tussen de 1.100 en 1.300 euro. Verder heeft de Pentair Zwembadpomp…

Review overzicht

User Rating: 5 ( 1 votes)

Check Also

Pentair Freeflo FF L-051 EAN-8717605088143

Pentair Freeflo FF L-051 Bovengrondse Zwembadpomp Review

Het vinden van een goede fluisterstille zelfaanzuigende zwembadpomp kan een behoorlijke opgave zijn wannneer je …