Breaking News
Home >> Bovengrondse zwembadpomp >> Intex Zwembad Filterpomp Bovengronds 9463 Liter Per Uur
Intex Zwembad Filterpomp Bovengronds 9463 Liter Per Uur EAN-0078257306473

Intex Zwembad Filterpomp Bovengronds 9463 Liter Per Uur

Kleine zwembaden van Intex hebben vaak het probleem dat er een te lichte zwembadpomp wordt geadviseerd of meegeleverd. We praten dan over de prijsklasse tot plusminus 160 euro. Met dergelijke pompen is het dan ook lastig om je zwembad goed schoon te houden. Heb je geen zin om de hele dag het zwembad schoon te maken en wil je er gewoon van genieten? Dan is het aan te raden om een net wat duurdere pomp te kopen. De Intex Zwembad Filterpomp 9.463 is dan de aangewezen upgrade. De pomp pompt een ruime 9.000 liter per uur weg en kost met 220 euro slechts een paar tientjes meer. De pomp is super gebruiksvriendelijk en maakt zelfs het zwembad onderhoud een fluitje van een cent. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is eenmaal per twee weken de cartridge voor een nieuwe te vervangen. (bekijk laagste prijs)

Installatie van de Intex Zwembad Filterpomp Bovengronds

De meeste mensen die deze pomp bestellen doen dat om hun oude pomp te vervangen omdat deze kapot is, of omdat ze een krachtigere pomp nodig hebben. De installatie van de nieuwe pomp neemt doorgaans slechts zo’n 15 minuten in beslag, zelfs wanneer je eerst de oude pomp moet verwijderen.

Overzicht van de Intex Zwembad Filterpomp Bovengronds

Onderstaand vertel ik alles over de specificaties van de pomp, maar voor we het daar over hebben zijn er eerst enkele vragen die je jezelf moet stellen. Heb je bijvoorbeeld een klein zwembad in de tuin, maar wordt het zwembadwater niet goed schoon? Dan is deze pomp wellicht iets voor jou. Veel mensen met een kleine zwembad die namelijk ooit een pomp uit dezelfde serie hebben gekocht (met name degene die 5.678 liter per uur pompt) stappen vaak naar volle tevredenheid over op deze meer krachtigere Intex zwembadpomp. Intex pompen blijken namelijk niet altijd even goed te matchen met het zwembad dat Intex zelf erbij aangeeft. Ik adviseer dus altijd om net een iets krachtigere pomp erbij te kopen, zodat je water echt crystal clear is.

Bijgeleverd bij deze pomp zit een filter en de slangen die benodigd zijn voor het aansluiten. Door de pomp bij het aansluiten naar de zijkant te richten kan je zelfs een soort van watercycloon in je zwembad krijgen. Dit geeft aan hoe sterk deze pomp is.

Wat ook fijn is aan deze pomp is dat er een timerfunctie op zit, waar je geld op je energiekosten bespaart. De ervaring leert namelijk dat de meeste mensen vergeten om op het juiste moment de pomp uit te zetten. Dat is met deze timerfunctie dan ook verleden tijd. Daarnaast kan je zelf eenvoudig bepalen wanneer de pomp aan of uit moet door on/off switch.

Op zich is deze zwembadpomp behoorlijk energiezuinig. Wil je echter nog meer kosten besparen, dan kan je overwegen om een zandfilter erbij aan te schaffen. Hierdoor hoef je namelijk niet meer telkens opnieuw de papieren filters te kopen.

Eigenschappen van de Intex Zwembadpomp Filterpomp Bovengronds

 • binnen 15 minuten te installeren
 • 12 Volt met een transformator voor 220 Volt
 • energiezuinig door een laag stroomverbruik
 • voorzien van 2 zwembadslangen
 • geleverd met bevestigingsmateriaal voor aan het zwembad
 • handig in te stellen timerfunctie
 • 38mm aansluiting voor de filterpomp

Geschikt voor de volgende zwembaden

 • Zwembaden met een 38 mm aansluiting voor filterpomp
 • Intex Metal Frame vanaf 549 cm
 • Intex Ultra Frame 732 x 366 cm
 • Intex Ultra Frame 975 x 488 cm
 • kleinere zwembaden, maar zeker niet groter

Andere Reviews over de Intex Zwembad Filterpomp Bovengronds

Deze pomp wordt meestal verkocht ter vervanging van een minder krachtige pomp. De meeste mensen die deze pomp hebben gekocht zijn verrast over het gemak waarmee ze in slechts 15 minuten de pomp kunnen aansluiten. Doordat hij krachtiger en robuuster is dan zijn kleinere broertjes maakt deze pomp ook een stuk minder lawaai en is bijna zelfs fluisterstil te noemen. Veel mensen vinden dat dat het zwemgenot verhoogd.

Er is een iemand die de timer een nadeel vindt. Zij regelen dat liever handmatig omdat ze ook apart nog een zandfilter. Gelukkig is dat bij deze pomp ook mogelijk. Overall heeft deze pomp 4.3 van de 5 punten ontvangen, wat een zeer goede score is voor een zwembadpomp van slechts 220 euro.

Klik op onderstaande button voor meer informatie over deze pomp of bekijk hier de laagste prijs.

Klik Hier Voor Meer Info!

 

Kleine zwembaden van Intex hebben vaak het probleem dat er een te lichte zwembadpomp wordt geadviseerd of meegeleverd. We praten dan over de prijsklasse tot plusminus 160 euro. Met dergelijke pompen is het dan ook lastig om je zwembad goed schoon te houden. Heb je geen zin om de hele dag het zwembad schoon te maken en wil je er gewoon van genieten? Dan is het aan te raden om een net wat duurdere pomp te kopen. De Intex Zwembad Filterpomp 9.463 is dan de aangewezen upgrade. De pomp pompt een ruime 9.000 liter per uur weg en kost met…

Review overzicht

User Rating: 3.59 ( 9 votes)

Check Also

Pentair Zwembadpomp Whisperflo WFL-301 EAN 8717605034294

Pentair Zwembadpomp Whisperflo WFL-301 Review

Wanneer je een zwembad of een spa hebt, moet je die natuurlijk wel in de …