Breaking News
Home >> Bovengrondse zwembadpomp >> Intex Zandfilterpomp Bovengronds 4000 Liter Per Uur Review
Intex zandfilterpomp 4000 Liter Per Uur - EAN 0078257306497

Intex Zandfilterpomp Bovengronds 4000 Liter Per Uur Review

Kleine zwembaden hebben een constante water circulatie nodig, ook op momenten dat je niet filtert. Het circuleren van water is een standaard onderdeel van het schoon houden van het zwembadwater. Momenteel zijn er talloze zwembadpommp merken en modellen op de markt waardoor het vinden van de juiste pomp ontzettend veel tijd kan kosten en zelfs uit kan lopen op het wagen van een gokje. Na het testen van de Intext Zandfilterpomp Bovengronds 4000 Liter Per Uur kunnen wij zeggen dat dit in zijn prijsklasse een echte winnaar is. Onderstaand vind je meer informatie over deze pomp om je te  helpen te beslissen of dit ook de juiste pomp voor jou is. (bekijk laagste prijs)

Overzicht van de Intex Zandfilterpomp Bovengronds 4000 Liter Per Uur

De Intex Zandfilterpomp Bovengronds 4000 Liter Per Uur is ontwikkeld om het water in kleine thuis zwembaden fris en sprankelend schoon te houden. Door zijn design is hij uitstekend te gebruiken voor zwembaden tot maximaal 20 m3.

Klik op onderstaande button voor meer informatie over deze pomp of bekijk hier de laagste prijs.

Klik Hier Voor Meer Info!

Functies van de Intex Zandfilterpomp Bovengronds 4000 Liter Per Uur

Energiezuinige zwembadpomp

  • De laatste jaren is het milieu-aspect bij iedereen steeds meer onder de aandacht gekomen. Met deze energiezuinige zwembadpomp spelen ze bij Intex precies in op de wens van de consument. Deze zwembadpomp bespaart energiekosten door het efficiënte filtersysteem waarbij zijtakken van het zandfilter worden ingezet in plaats van alleen de reguliere pompwegen.

Krachtige pomp

  • Met een vermogen van 190 Watt en een maximale druk van 1,4 bar verplaatst deze pomp met gemak zo’n 4.000 liter per uur. De pomp is daarmee geschikt voor zwembaden tot 20 m3.

6-Wegs Klep

  • Deze zwembadpomp is zeer uitgebreid en heeft 6 functies voor een optimaal schoon zwembad. Zo zorgt deze pomp er voor water filteren, vuil afvoeren, reinigen van het glas/zand in het filter (de zogenaamde backwash functie), recirculate (waarmee het water circuleert zonder het te filteren), het afpompen van water  uit het zwembad (drain-functie), en een gesloten systeem functie waarbij alle stromingsmogelijkheden van en naar het zwembad worden afgesloten (de zgn. close-functie). Kortom, alle handmatige werkzaamheden die je normaal hebt bij zwembad onderhoud worden nu letterlijk voor je uitgevoerd met een druk op de knop.

Klik Hier Voor Meer Info!

Zandfilter

  • Dit is een relatief nieuwe functie die je nog lang niet op alle zwembadpomp filters vindt. Het filteren van water met gebruik van zand is de meest natuurlijke manier die je maar kunt bedenken. Je hoeft hierdoor niet langer vervelende chemicaliën in je zwembad te gooien. Deze zwembadpomp is daarmee ideaal voor mensen met een zeer gevoelige huid of een (huid)allergie. Daarnaast is zand natuurlijk ontzettend goedkoop als filtermateriaal ten opzichte van de dure cartridges die bij de meeste zwembadpompen gebruikt worden.

Roestbestendig

  • Een zwembadpomp staat natuurlijk dag en nacht buiten. Het is dan ook ideaal dat deze pomp vervaardigd is van roestvrije materialen waardoor hij volledig weersbestendig is.

Weinig onderhoud

  • Deze pomp maakt gebruik van zand voor het filteren van water. Het zand in de zandfilterpomp hoef je maar eens in de 5 jaar te vervangen waardoor je weinig tijd kwijt bent aan onderhoud. Uiteraard moet je nog steeds, zoals bij alle andere pompen, maandelijks even een paar minuten steentjes en andere grove stukken vuil uit het filter halen.
Kleine zwembaden hebben een constante water circulatie nodig, ook op momenten dat je niet filtert. Het circuleren van water is een standaard onderdeel van het schoon houden van het zwembadwater. Momenteel zijn er talloze zwembadpommp merken en modellen op de markt waardoor het vinden van de juiste pomp ontzettend veel tijd kan kosten en zelfs uit kan lopen op het wagen van een gokje. Na het testen van de Intext Zandfilterpomp Bovengronds 4000 Liter Per Uur kunnen wij zeggen dat dit in zijn prijsklasse een echte winnaar is. Onderstaand vind je meer informatie over deze pomp om je te  helpen…

Review overzicht

User Rating: 2.99 ( 29 votes)

Check Also

Pentair Freeflo FF L-051 EAN-8717605088143

Pentair Freeflo FF L-051 Bovengrondse Zwembadpomp Review

Het vinden van een goede fluisterstille zelfaanzuigende zwembadpomp kan een behoorlijke opgave zijn wannneer je …