Breaking News
Home >> Bovengrondse zwembadpomp >> Intex Krystal Clear Bovengrondse Zwembadpomp met Zandfilterpomp Review
Intex Krystal Clear Bovengrondse Zwembadpomp met Zandfilterpomp - EAN 0078257306510

Intex Krystal Clear Bovengrondse Zwembadpomp met Zandfilterpomp Review

Elk zwembad dat je tegenkomt heeft een pomp en een filter nodig en een perfecte manier om dit te combineren in een apparaat is de Intex Krystal Clear Bovengrondse Zwembadpomp met Zandfilterpomp. Dit is een uitstekende pomp van een merk dat op dit gebied een naam hoog te houden heeft en waarvan deze productlijn in meer dan 100 landen verkocht wordt. (bekijk laagste prijs)

Klik Hier Voor Meer Info!

Overzicht van de Intex Krystal Clear Bovengrondse Zwembadpomp met Zandfilterpomp

In onderstaand overzicht kan je een volledige lijst met specificaties vinden, maar voordat je daar in duikt zijn er eerst enkele vragen die je jezelf moet stellen. Een van de belangrijkste dingen waar je op moet letten zijn de afmetingen van je zwembad. Ben je de gelukkige eigenaar van een zwembad van 5 meter of langer? Indien je daar bevestigend op antwoordt, dan is deze pomp een goede match. Heb je een kleiner zwembad, dan adviseer ik je om naar een minder krachtige pomp te kijken.

Ook kan je jezelf afvragen of je je huidige filtersysteem zat bent. Vind je het namelijk vervelend om een losse pomp en een losse zandfilter te hebben, dan biedt deze zwembadpomp de oplossing door de twee te combineren. Gebruik je normaliter cartridges en vergeet je ze nogal eens tijdig vervangende te kopen, dan is deze filter op basis van zand een prima alternatief. Het zand gaat bij deze zandfilterpomp namelijk vijf keer langer mee voordat het aan vervanging is, plus je hoeft nooit meer cartridges te kopen.

Klik op onderstaande button voor meer informatie over deze pomp of bekijk hier de laagste prijs.

Klik Hier Voor Meer Info!

Functies van de Intex Krystal Clear Bovengrondse Zwembadpomp met Zandfilterpomp

Zandfilter

  • Een natuurlijke manier van filteren door middel van zand is iets wat voor de meeste mensen volledig nieuw is. De meeste pompen gebruiken namelijk cartridges. Deze zijn makkelijk en snel te vervangen, maar tegelijkertijd ook erg duur. Zand is daarentegen natuurlijk supergoedkoop en hoeft daarbij maar eens in de 5 jaar vervangen te worden. Stap je over op je water filteren met zand dan bespaar je jezelf heel wat keer rijden naar een zwembad fabrikant ergens ver in het land. Daarnaast is het ook de meest natuurlijke en milieuvriendelijke vorm van je water filteren.

6 Wegs Klep

  • Recirculeren, filteren, backwash (schoonspoelen van je filter), spoelen van het gehele systeem, afvoeren van vuil en afsluiten van het systeem. Met deze 6 functies heb je volledige controle over de kwaliteit en de stroming van het water in jouw zwembad. Onderhoud van je zwembad zal hiermee verworden tot niets meer dan het hendeltje van je pomp op de juiste functie instellen.

Ingebouwde timer

  • Er is een 24-uurs timer ingebouwd waarmee je een volledig onderhoudsschema voor je zwembad eenvoudig in kunt stellen. Zelfs terwijl je aan het werk bent wordt het zwembad automatisch voor je schoongemaakt. Het maakt dus niet meer uit hoe vol je agenda is, je kunt ten alle tijde vrienden uitnodigen want je zwembad is altijd schoon!

Klik Hier Voor Meer Info!

Grote pompcapaciteit

  • De uitzonderlijk krachtige motor met 0,95PK pompt binnen een uur 12.000 liter water weg. Deze pomp is zo krachtig dat hij zelfs een zwembad van 5 meter lengte met gemak schoon houdt.

Weinig onderhoud nodig

  • Eens in de 5 jaar een beetje zand vervangen en nooit meer een nieuwe cartridge hoeven plaatsen. Dit is een van de bijkomende voordelen van deze uitzonderlijke kwaliteit pomp. Daarnaast hoef je nooit meer chemicaliën in je zwembad te gooien omdat je zwembad een zandpomp gebruikt om te filteren. Het enige onderhoud dat eens per maand nodig is, is de grove stukken vuil en steentjes uit de filter halen. Dit is slechts een kwestie van eruit schuiven en er weer in schuiven en heeft u binnen 1 minuut gedaan.
Elk zwembad dat je tegenkomt heeft een pomp en een filter nodig en een perfecte manier om dit te combineren in een apparaat is de Intex Krystal Clear Bovengrondse Zwembadpomp met Zandfilterpomp. Dit is een uitstekende pomp van een merk dat op dit gebied een naam hoog te houden heeft en waarvan deze productlijn in meer dan 100 landen verkocht wordt. (bekijk laagste prijs) Overzicht van de Intex Krystal Clear Bovengrondse Zwembadpomp met Zandfilterpomp In onderstaand overzicht kan je een volledige lijst met specificaties vinden, maar voordat je daar in duikt zijn er eerst enkele vragen die je jezelf moet stellen.…

Review overzicht

4.5 van 5 sterren

User Rating: 2.5 ( 60 votes)

Check Also

Pentair Freeflo FF L-051 EAN-8717605088143

Pentair Freeflo FF L-051 Bovengrondse Zwembadpomp Review

Het vinden van een goede fluisterstille zelfaanzuigende zwembadpomp kan een behoorlijke opgave zijn wannneer je …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *